Machines in three Dimensions EOOD

Фирма "Машийнс ин трий дайменшънс" ЕООД е създадена през 2003г. с основна дейност в конструиране и производство на цяла гама машини насочени към автоматизация на производствата в автомобилостроенето и самолетостроенето. Ние предлагаме, както машини за нови изделия така и за рециклиране на стари.

М3Д ЕООД предлага богата гама от автоматизирани машини и оборудване, голяма част от който са патентовани или са в процес на регистрация на патентни права. Някой от тези машини включват :

- Автоматична машина за полиране на ротори за стартери и алтернатори.

- Високо производително устройство за запояване на комутатори – JetMag.

- Автоматична заваръчна машина за ротори на стартери и генератор.

- Иновативна технология за заваряване на ротори и други.

Технологични Разработки

Фирмата постоянно създава и разработва нови технологии, дизайни и машини базирани на патенти или Know-How, който се вграждат в нашите автоматични продукти и технологични линии.

Инженерни Консултантски Услуги

Инженерният екип на М3Д ЕООД предлага висококвалифицирани консултантски услуги базирани на дългогодишен технически опит и експертиза в разработка и производство на автоматизирани машини и оборудване. Тези услуги включват разработка на проекти свързани с продукция, автоматизация, качествено подобряване на продукта, редуциране на себестойността на продукта, за създаване на нови или преработка и подобряване на автоматични линии или цели производствени предприятия за производство на ротори и други ротационни части на стартери и алтернатори, тяхното сглобяване, производство и тестване.

Сервиз

Ние осигуряваме бърз и надежден сервиз в гаранционен и след гаранционен срок на всички наши машини и автоматични линии. М3Д ЕООД също така предлага всички резервни части и консумативи за правилното функциониране на оборудването което предлагаме с минимален срок на доставка.